به گزارش پایگاه خبری اولدوز خبر، علی عیدی با اشاره به اینکه امسال ۳۴۰ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت محصول سیر رفته است، اظهار داشت: طبق براوردهای انجام شده در حدود ۵ هزار و ۳۷۸ تن محصول از مزارع برداشت خواهد شد.
وی با بیان اینکه از هر هکتار سطح زیر کشت سیر خشک به طور میانگین ۱۴ تن و از هر هکتار سطح زیر کشت سیر تر به طور میانگین ۳۰ تن محصول برداشت می شود، افزود: شهرستان شاهیندژ ، مهمترین قطب تولید سیردر آذربایجان غربی به شمار میرود و به ترتیب شهرستانهای میاندوآب ، نقده ، مهاباد ، بوکان عمده ترین شهرستانهای تولید کننده این محصول در استان به شمار می روند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به پیش بینی افزایش ۱۵ درصدی تولید سیر در سطح استان، تصریح کرد: سیر تولیدی که عمدتا از ارقام محلی می باشد، علاوه بر مصرف داخلی به سایر شهرها و استانهای کشور نیز صادر میشود.
عیدی با بیان اینکه برداشت این محصول از اواسط خرداد آغاز و تا اواخر تیرماه به طول می انجامد، اذعان داشت: با توجه به بحران آب و نیاز آبی کم این محصول به کشاورزان توصیه می شود برابر الگوی کشت ارائه شده توسط کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی کشت سیر را در تناوب با سایر محصولات آبی لحاظ نمایند.