به گزارش پایگاه خبری اولدوز خبر، در این کارگاه پژوهشی که به همت واحد آموزش و پژوهش حوزه هنری استان برگزار گردید، تاثیر تعالیم قرآنی و حکمت اسلامی در خلق اثری ادبی و جهانی به نام شاهنامه توسط حکیم ابوالقاسم فردوسی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مصطفی قلی زاده علیار در بخشی از سخنان خود ضمن معرفی حکمت قرآنی؛ با اشاره بر ابیاتی از شاهنامه با موضوع توحید و ستایش پیامبر اسلام و حضرت علی (ع) گفت: اندیشه های اسلامی و قرآنی و احادیث پیامبر اسلام و ائمه اطهار (ع) به شکلی محسوس و بعضاً نامحسوس در بالندگی تفکر فردوسی تاثیر مستقیم و غیر مستقیم داشته است و این تأثیر ها از ابتدا تا آخر شاهنامه و در میان داستان های آن آشکار است.
وی افزود: محور اصلی شاهنامه خرد و خردورزی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز ضمن تاکید بر این موضوع بارها تذکر دادهاند که متاسفانه موضوع حکومت قرآنی در شاهنامه فردوسی تاکنون بررسی نشده و جا دارد تا قرآن شناسان و اساتید حوزه ادبیات کشور در این خصوص اقدامات بیشتری را انجام دهند.
کارگاه پژوهشی، مجازی « حکمت قرآنی در شاهنامه فردوسی » بخشی از مجموعه کارگاههای پژوهشی مجازی« ادراک » است که به همت واحد آموزش و پژوهش حوزه هنری آذربایجان غربی طی تیر ماه سال جاری در فضای مجازی برگزار میشود.