افزایش ۱۴٫۲ درصدی مصرف گاز در آذربایجان غربی نسبت به اوج مصرف سال گذشته
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی: تولیدات محتوایی رسانه های بومی یک ضرورت است
خواص؛ در کجای رخدادهای ناگوار اخیر ایران تعریف میشوند؟
شایعه هک سایت بانک مرکزی و پایگاه اطلاع رسانی دولت تکذیب شد/نوع حمله DDOS بود
تکذیب کشته شدن دختر جوان تبریزی به نام آیسان از زبان خانوادهاش+فیلم
منفعت طلبی روابط عمومی های بی دانش و انتقاد گریزی مدیران نالایق علل دعوت های گزینشی از خبرنگاران
اشکان خطیبی استغفار کند
خبر عزل یا جابجایی رئیس پلیس امنیت عمومی کذب است
خبر قتل مرد لرستانی معترض به پلیس تکذیب شد+فیلم
موکب اربعین «شهداء گمنام سلماس» دایر شد
مدیر روابط عمومی باشگاه ۹۰ ارومیه گفت: با دستور مدیرعامل و همزمان با شروع فصل جدید رقابت های لیگ دسته یک فوتبال کشور، سایت رسمی باشگاه ۹۰ ارومیه رونمایی شد.
روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه ای از دستگیری ۳ تن از عناصر تروریست ضد انقلاب و مزدوران استکبار جهانی که قصد انجام اقدامات تروریستی را داشتند؛ در شمالغرب کشور خبر داد.
فرمانده سپاه شهدای استان آذربایجان غربی گفت: یک میلیون بسیجی ساماندهی شده در نقاط مختلف این استان آمادگی دارند تا برای سلامتی مردم جان خود را فدا کنند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در دیدار با کارکنان انتظامی استان در سالن مانیتورینگ مرفوک گفت: حضور نیروی انتظامی در عرصه مبارزه با ویروس کرونا جهادگونه و مقتدرانه است.